Неділя , 8 Вересня 2024

Які нові бортові авто демонструвались на виставці ComAutoTrans-2024?

Які нові бортові авто демонструвались на виставці ComAutoTrans-2024?
Автомобіль бортовий

Будь-який автомобіль бортовий, новий або із значним пробігом, виконує певну роль у будь-якому бізнесі. Насамперед, це транспортно-колісний засіб, якому ми зобов’язані набуттям можливостей перевозити будь-які вантажі у відкритій або під тентом бортовій платформі, яку встановлено на базове вантажне шасі.

Для чого нам потрібний автомобіль бортовий з краном-маніпулятором?

Всі відома нам бортова платформа https://uak.ua/product-category/gruzovaya-tehnika/bortovye/ є кузовною надбудовою, і саме вона визначає основне призначення такої спецтехніки – безпечне та надійне перевезення вантажів. Бортова платформа під тентом або відкрита – це кузов з підлогою, що має поверхню з протиковзаючим ефектом, і знімними бортами, що відкидаються, бортові вантажівки можуть бути з каркасом під тент або без нього відповідно.

Бортові авто із забудовою можна замовити в столичній виробничо-комерційній компанії «УкрАвтоКомплект», також тут монтують на бортові платформи та інші вантажні автомобілі такі види підйомних механізмів, як крано-маніпуляторні установки. Крани-маніпулятори є альтернативою традиційним автомобільним кранам, завдяки використанню кранів-маніпуляторів бортова платформа стає більш ефективною спецтехнікою, так як тепер кузов можна швидко завантажити або розвантажити за допомогою стріли тросового або шарнірного крана-маніпулятора.

«УкрАвтоКомплект» пропонує для встановлення наступні види кранів-маніпуляторів:

  • Італійські шарнірні крани-маніпулятори HC Industrie
  • Китайські тросові крани-маніпулятори XCMG.

Кран-маніпулятор на автомобіль бортовий можна встановити:

  • За кабіною базового авто
  • На задньому звисанні за кузовом.

Розташування крано-маніпуляторної установки залежить від потреб майбутнього споживача. Наприклад, при розміщенні крана-маніпулятора за кузовом можна застосовувати цей підйомний механізм і до причепа, який доєднано до базової бортової вантажівки.

Для чого нам потрібний автомобіль бортовий з краном-маніпулятором?

Сучасні бортові авто на виставці ComAutoTrans в Україні

Навіть не зважаючи на складний економічний стан в Україні внаслідок широкомасштабного вторгнення, потужно експонується комерційний та комунальний вантажний транспорт на галузевих виставках. Всередині травня в Києві працювала щорічна виставка комерційного транспорту ComAutoTrans. Учасники продемонстрували новинки, а також найбільш затребувану спецтехніку на базі вантажних авто. Експозиція «УкрАвтоКомплект» складалась з трьох автомобілів, зокрема було представлено одразу дві бортові платформи:

  • Малотоннажний бортовий автомобіль під тентом на базі Peugeot Boxer
  • Відкрита бортова платформа з краном-маніпулятором HC105 (Італія) на базі JAC N120. Кран-маніпулятор розмістили за кабіною базового шасі.

Всі продемонстровані кузовні надбудови виготовлено і встановлено в Україні.

Відомий блогер. Публікую статті в різних інтернет-виданнях з 2007 року. Пишу на різні актуальні та цікаві теми. Експерт у сфері ведення блогів, інформаційних та новинних сайтів.
Залишити відповідь
Добавити рейтинг

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *