Яка різниця між професійними та побутовими засобами для миття підлоги?

засоби для миття підлоги
Засоби для миття підлоги.

Підлога – це та частина будівлі, яка найбільш вразлива до бруду. У громадських закладах, таких як ресторани або магазини, необхідно постійно підтримувати чистоту. Плями від приготування їжі, плями від бруду, масла чи жиру — це лише деякі з труднощів, з якими доводиться стикатися. На допомогу приходять засоби для миття підлоги, представлені на сайті https://www.galecotrade.com/product-category/cleaning-and-care/pidlogy/, — це професійні препарати, здатні впоратися з будь-якими забрудненнями.

Підлога піддається багатьом забрудненням: пилу, бруду з чобіт, піску та різного роду плям. Щоб вона була чиста, варто мати ефективну рідину від Гал Еко Трейд для миття підлоги.

Побутова чи професійна хімія?

Відмінності між побутовою (господарською) хімією та професійною хімією зумовлені низкою факторів. Важливими з них є:

  • тип бруду, який потрібно видалити;
  • частота прибирання;
  • кількість людей у приміщенні (співробітників, клієнтів);
  • специфіка об’єкта, що очищається (тип поверхні, площа поверхні).

Загалом можна сказати, що побутова хімія не підходить для прибирання фабрик, готелів чи ресторанів, оскільки її ефективність дуже низька. Отже, вони не економічні, а процес прибирання та миття затягується. Професійні засоби часто мають у своєму складі різні активні речовини, є більш концентрованими, а робота з ними швидша та ефективніша.

Особливості професійної хімії

засіб для миття підлоги
Засіб для миття підлоги.

Люди, які працюють у сфері громадського харчування та готелях, добре знають, чим небезпечна неприбрана підлога в ресторані. Звичайно, головне питання — не естетика, а безпека і гігієна. Будь-які жирні плями, залишки їжі або використані пакети необхідно негайно прибирати. Нещасний випадок на кухні не є чимось винятковим, а слизька підлога або сміття під ногами — головні причини прикрих інцидентів для кухарів та офіціантів. І саме тут на допомогу приходить професійна хімія.

У таких місцях, як ресторани, готелі, їдальні або будинки відпочинку, ефективність засобів для прибирання та гігієни має першорядне значення. Саме тому професійні хімічні засоби розроблені для задоволення потреб і вимог підприємств, пов’язаних з громадським харчуванням. Зазвичай такі засоби мають ряд відмінних характеристик:

  • хімічний склад часто відрізняється від аналогічних засобів, що використовуються в побуті;
  • висока концентрація активних речовин;
  • ефективність набагато вища і дає змогу зменшити витрати на прибирання та санітарну обробку;
  • існують версії для конкретних поверхонь (наприклад, одні для керамограніту, інші для плитки), що робить їх більш ефективними, ніж універсальні засоби;
  • мають більший об’єм фасування;
  • чудово видаляють жир, сліди пригорання та забруднення, що виникають у сфері громадського харчування.

Громадське харчування — складна і специфічна галузь. Тут чистота і гігієна повинні бути на найвищому рівні. Якщо ми іноді дивимося на людей, які дбають про чистоту в магазинах, готелях, ресторанах чи лікарнях, то помічаємо, що вони не використовують звичні для нас вдома засоби для миття підлоги, порошки для чищення та ароматизовані спреї. У закладі, де чистота не відповідає високим стандартам, дуже легко постраждати від харчових отруєнь, втрати довіри клієнтів і, як наслідок, фінансових втрат і штрафів. Тому шукайте хорошу професійну хімію, яка подбає про ваш комфорт, гігієну та безпеку. Це буде на користь і споживачам, і працівникам.

Відомий блогер. Публікую статті в різних інтернет-виданнях з 2007 року. Пишу на різні актуальні та цікаві теми. Експерт у сфері ведення блогів, інформаційних та новинних сайтів.
Залишити відповідь
Добавити рейтинг

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *