Неділя , 8 Вересня 2024

Професійне торгівельне обладнання

торгівельне обладнання
Торгівельне обладнання

Власники кафе, ресторанів та супермаркетів надають перевагу професійному торговельному обладнанню, яке можна практично встановити на кухні чи в залі і використовувати для зберігання продукції згідно встановленим санітарним нормам. Саме тому холодильна вітрина настільна або підлогова – вдале рішення для компактного зберігання продуктів, готових страв або десертів, для яких потрібно зберегти оптимальну температуру і продовжити термін придатності.

Види холодильних вітрин

Залежно від мети використання можна вибрати будь-яку модель холодильника, який має відмінні технічні характеристики. Власники кав’ярень та магазинів частіше за все вибирають наступні варіанти:

  1. Підлогова холодильна вітрина оснащена спеціальними насадками на ніжках, які допомагають зафіксувати обладнання в одному місці. Такий варіант зручний для великих супермаркетів, оскільки на ній можна виставити холодні напої, овочі та готові страви і забезпечити їх зберігання при оптимальній температурі – від + 4 до +8 градусів Цельсію.
  2. Настільна вітрина виглядає стильно і компактно. Такий варіант підійде для кав’ярень і ресторанів, на прилавках яких часто виставляють закуски чи десерти, щоб клієнти могли вибрати улюблений смаколик. Перевагою є невеликий розмір і можливість поставити поряд з робочим місцем кухаря або баристи.
  3. Вітрина-надставка або суші-кейс. Це прямокутний пристрій, який легко зафіксувати на робочому столі кухаря, щоб інгредієнти для приготування піци, салату, або ролів завжди були під рукою. Такий варіант відрізняється практичністю та бюджетною вартістю.

Кожен прилад оснащений щільним захисним склом, котре не тільки дозволяє роздивитись смаколики, які знаходяться всередині, а й допомагає зберегти оптимальний температурний режим.

Особливості якісного охолоджувального обладнання

Торгове обладнання Авалакс – оптимальний варіант для супермаркетів та закладів громадського харчування, оскільки має безліч вагомих переваг:

  • температурний режим більшості моделей – +2 – + 8 градусів дозволяє зберігати продукти свіжими і смачними (страви не втрачають апетитний вигляд та бездоганні смакові якості);
  • LED-підсвітка дозволяє надати смаколикам привабливого вигляду і дає можливість клієнтам вибрати улюблену страву, яка є на вітрині;
  • інтуїтивно просте керування дозволяє легко встановити оптимальну температуру всередині агрегату;
  • подвійне скло гарантує захист від биття, пошкоджень і деформацій та забезпечує довговічність служіння приладу;
  • в кожному приладі встановлена система, яка запобігає запотіванню скла, тому вітрини завжди залишаються чистими та прозорими;
  • пристрій не потребує розмороження та не намерзає всередині;
  • компактний розмір та стандартна форма дозволяє легко встановити холодильник навіть у маленькому приміщенні;
  • ціна приладу повністю відповідає якості обладнання.

Завдяки цим перевагам виставкові холодильники мають попит серед бізнесменів, які хочуть забезпечити комфорт своїм клієнтам.

Відомий блогер. Публікую статті в різних інтернет-виданнях з 2007 року. Пишу на різні актуальні та цікаві теми. Експерт у сфері ведення блогів, інформаційних та новинних сайтів.
Залишити відповідь
Добавити рейтинг

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *